Brioșe:
Amestecăm făina, zahărul, praful de copt și condimentele pentru turtă dulce. Topim untul și îl adăugăm, împreună cu ouăle, la amestecul de făină, încorporăm bine, după care adăugăm și piureul de dovleac. Umplem formele de brioșe – tapetate cu forme de hârtie pentru brioșe – până la trei sferturi și coacem la cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 15-18 minute.
Cremă:
Încălzim frișca condimentată cu scorțișoară, turnăm peste ciocolata albă, după care, folosind un mixer vertical, amestecăm până ce obținem un aluat omogen. Lăsăm la frigider cel puțin 5-6 ore. După ce crema s-a întărit, o batem cu mascarpone, având grijă să nu o batem prea mult, pentru că așa va fi prea tare. Punem crema într-un poș și o turnăm pe brioșele răcite. Decorăm după gust.