Pulpă de iepure cu cartofi la cuptor și salată asortată de varză

Porție: 2 |




Pregătire

Frecăm pulpele cu usturoi și ulei de măsline, după care condimentăm cu sare și măghiran. Le transferăm într-o pungă de friptură, închidem punga și coacem la cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de o oră.

Curățăm cartofii, îi tăiem în felii subțiri, aromatizăm cu rozmarin, usturoi, sare, piper, stropim cu ulei de măsline, după care amestecăm bine cartofii cu condimentele. Punem la cuptor lângă carnea de iepure și coacem 30-35 de minute, până devin crocanți.

Între timp, tocăm varza și pregătim un dressing din iaurt, muștar, oțet. Încorporăm bine varza și dressing-ul, după care presărăm salata cu sare, mărar proaspăt, piper, usturoi, după gustul nostru.



- www.szekelykonyhaeskert.ro -