Salată de pui cu dressing de ghimbir și miere

Porție: 4 |




Pregătire

Punem pulpele de pui în supa de bază, adăugăm sosul de soia și punem la fiert pe foc redus. Fierbem până când carnea se înmoaie.  

Pentru dressing, într-un bol de amestecare punem oțet, muștar, ghimbir și miere, după care, amestecând continuu cu un tel, adăugăm treptat uleiul. Este gata când am obținut o emulsie cremoasă.  

Când pulpele de pui s-au pregătit, le scoatem cu ajutorul unei spumiere din supa de bază și le răcim puțin.

Ridichile le tăiem în patru părți egale, pregătim așchii de parmezan folosind un curățător de legume. Punem amestecul de salată într-un bol mai mare, adăugăm parmezanul, ridichile și 2-3 linguri de masă de dressing. Amestecăm bine, după care punem peste pulpele de pui gătite și rupte cu mâna. Putem servi cu crutoane și semințe prăjite.



- www.szekelykonyhaeskert.ro -