Pentru aluat, zdrobim biscuiții într-un tocător electric – trebuie să obținem o pudră – amestecăm cu unt și întindem uniform, apăsând puțin, pe fundul formei de tort.
Pentru cremă, punem la înmuiat foile de gelatină în apă rece, iar restul ingredientelor le amestecăm folosind un mixer de bucătărie. Punem la o parte aproximativ 150 de grame de cremă – o vom folosi la decor. Stoarcem foile de gelatină, le topim și amestecăm cu o lingură mare de cremă. Încorporăm acest mix în cremă și îl întindem pe stratul de biscuiți. Punem la frigider cel puțin 3 ore.
Pentru jeleul de prune, punem la înmuiat foile de gelatină în apă rece. Prunele le tăiem în cubulețe, le amestecăm cu zahăr și le punem la fiert. Fierbem aproximativ 10 minute, scoatem de pe foc, amestecăm cu foile de gelatină stoarse și turnăm peste tort. Punem la frigider cel puțin 4-5 ore. După ce am scos din frigider, scoatem din forma de tort și decorăm cu prune și cremă.