Camembert din Frumoasa copt

Porție: 4
  • Distribuiți:

Pregătire

Confităm cățeii de usturoi curățaţi într-un decilitru de ulei de măsline, la o temperatură redusă. Feliem pe diagonală baguettele. Cu ajutorul unei pensule ungem feliile cu ulei de măsline. În cuptor de 200 de grade le coacem până se rumenesc. Crestăm deasupra camembert la distanțe de 2 centimetri, le ungem cu ulei de măsline, după care le așezăm pe hârtii de copt mototolite și le punem la cuptor pe raftul de sus. Le coacem la 200 de grade, pe funcțiile de grill și ventilație pentru aproximativ 7 minute sau până când se rumenesc și se topesc frumos. Scoatem din cuptor, condimentăm cu cimbrișor măcinat și cățeii de usturoi confitați. Servim cu feliile prăjite de baguette.

 

Sfatul bucătarului: În loc de cimbrișor și usturoi, putem condimenta cu nucă, slănină sau bacon!