Biscuiți de brownie

2025-10-22
  • Distribuiți:

Pregătire

Amestecăm făina, cantitatea de cacao, zahărul brun, zahărul cristal și sarea. Topim untul și amestecăm, cu ajutorul unui tel, cu ouăle la temperatura camerei. Amestecăm aluatul cu amestecul de făină și încorporăm ciocolata tăiată în bucăți mici (putem folosi și pastile de ciocolată).

Amestecăm ingredientele uscate.

 Cu ajutorul unei linguri dozatoare pentru înghețată modelăm bile mici din aluat și le transferăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Să nu le apăsăm, se vor întinde în timpul coacerii! 

Coacem la cuptor preîncălzit la 170 de grade timp de 13-15 minute – timpul de coacere depinzând de mărimea bilelor. După ce s-au răcit, le putem decora cu niște ciocolată topită și sare grunjoasă.

Cu ajutorul unei linguri dozatoare pentru înghețată  modelăm bile mici din aluat.