Căpșuni cu mămăligă

  • Distribuiți:

Este vorba despre un desert uitat de mult timp. Când veți citi reţeta probabil mulţi dintre voi veți spune: cât de mult am mâncat din aşa ceva în copilărie. Simplu și gustos!

Pregătire

În primul rând, pregătim o mămăligă mai tare (fierbem apă sărată, adăugăm treptat mălai) și lăsăm să se întărească. Curățăm rubarba și o mărunțim. Curățăm căpșunile și le mărunțim – să lăsăm câteva căpșuni mai frumoase pentru decor. Așezăm fructele cu o lingură de masă de zahăr într-o oală, le punem la fiert pe foc mic, acoperite cu un capac. Fierbem până își lasă zeama. În acel moment luăm capacul și amestecăm până ce se caramelizează. Adăugăm busuioc – acest condiment este foarte important, dă un gust absolut divin mâncării. Putem servi! Poftă mare vă doresc!