Feliem ciupercile. Încălzim uleiul într-o tigaie cu pereți groși și călim ciupercile. Sunt gata când au o culoare cafenie frumoasă și s-a evaporat apa pe care au lăsat-o. Scoatem ciupercile pe o farfurie și călim ceapa mărunțită în aceeași tigaie, în unt. Scoatem ceapa și punem lângă ciupercile. Ștergem tigaia, încălzim ulei în aceasta și prăjim mușchiulețul de vită, condimentat cu sare, piper și tăiat în fâșii. Asigurați-vă că prăjiți carnea în mai multe porții, deoarece dacă doriți să o prăjiți pe toată deodată, se poate întâmpla cu ușurință ca o cantitate mare de carne să răcească tigaia. În acest caz, nu vom prăji, ci vom găti carnea. Veți avea un rezultat mai bun la coacere, dacă scoateți carnea din frigider cu câteva ore înainte de a o pregăti. Când carnea s-a rumenit frumos, turnăm peste smântână și așteptăm până începe să fiarbă. Adăugăm muștarul și castraveții murați feliați subțiri, mai fierbem câteva minute, condimentăm cu sare și piper și servim cu piure de cartofi.