Pseudosushi pe pat de mentă

Porție: 2
  • Distribuiți:

Pregătire

În primul rând, pregătim o budincă de orez. Dacă mai întâi fierbeți orez cu puțină apă și apoi adăugați încet lapte, puteți accelera procesul de înmuiere. Nu va afecta gustul, dar ăsta e doar un sfat. Când este gata, lăsăm să se răcească. Zdrobim menta cu niște lapte într-un blender, apoi batem frișca până obținem o spumă. Când avem o spumă tare, aromatizăm cu miere și suc de lămâie, după care urmează mixul cu mentă. Mai batem puțin. Când am obținut o spumă stabilă, punem la firigider să se întărească. Întindem budinca de orez pe o folie, tăiem în felii subțiri caisa, feliile le așezăm pe budincă. Urmează niște frunze de mentă. Rulăm sushi-ul și-l punem la frigider 15  minute, ca să se întărească. Feliem ruloul și putem servi.