Pentru dulceața de ceapă, caramelizăm zahărul în ulei și adăugăm ceapa feliată. Amestecând des, gătim până obținem o consistență mai grasă de dulceață. Când este gata, condimentăm cu oțet.
Pentru maioneză, coacem nuca la cuptor de 180 de grade timp de 5 minute. Lăsăm să se răcească.
Țelina, cu niște sare, o învelim în folie de aluminiu și, în cuptor preîncălzit la 180 de grade, o coacem timp de aproximativ 1 oră. Când s-a răcit, o curățăm de coajă și-o tăiem în bucățele. Pregătim o maioneză conform rețetei tradiționale. Adăugăm la aceasta nuca și țelina coaptă și zdrobită. Condimentăm cu sare și piper.
Preprăjim carnea întreagă de vită în niște untură, trebuie să formeze o crustă brună, după care coacem la cuptor de 180 de grade încă 15 minute sau până când temperatura internă ajunge la 50 de grade. Lăsăm să se răcească și tăiem în felii foarte subțiri.
Feliile de pâine – putem să le prăjim – le ungem cu maioneza cu țelină, urmează feliile de carne de vită, dulceața de ceapă, presărăm cu brânză rasă și salată, după care urmează încă o felie de pâine.