În primul rând pregătim foile cu miere. Peste o baie de aburi încălzim bine zahărul, ouăle, mierea, laptele, untul și untura, luăm de pe foc și adăugăm făina amestecată cu sare și bicarbonat de sodiu. Frământăm bine, împărțim în patru părți egale și le întindem pe o suprafață cu făină. Fiecare foaie o coacem pe o tavă întoarsă timp de 5-7 minute.
Pregătim și crema: încălzim până la fierbere laptele, după care, amestecând continuu, adăugăm treptat și lent grișul de grâu. Luăm de pe foc și punem la o parte ca să se răcească.
Batem untul amestecat cu zahărul pudră și zahărul vaniliat până la spumare, după care amestecăm cu aluatul de griș răcit. Punem o foaie cu miere pe o tavă și asamblăm prăjitura în felul următor: ungem foaia de jos cu jumătatea cremei cu griș, punem peste o altă foaie pe care o ungem cu dulceață, urmează încă o foaie, pe care o ungem cu restul cremei de griș și urmează ultima foaie. Punem la frigider peste noapte, iar a doua zi o decorăm cu zahăr pudră.