- Produse lactate premium expuse la târgul din Miercurea Ciuc. - Revista
- Parteneriatul PremiLact - Revista
- SZGE, coordonatorul și inițiatorul proiectului PremiLact - Revista
- Cooperativa Agricolă Csengő, aflată în spatele brandului Szépvízi - Revista
- Prezentare partener PremiLact: Pensiunea Kishavas - Revista
- Tradiție și dezvoltare: Povestea dintre Szakács Árpád și parteneriatul PremiLact - Revista
- Prezentare partener: Páll Csilla și colaborarea cu parteneriatul PremiLact - Revista
- Valori locale susținute de știință: Rolul Universității Sapientia în proiectul PremiLact - Revista
- Lumea produselor lactate Szépvízi: Tradiții și inovații la Cooperativa Csengő - Revista
- Cum se produce brânza? – Povestea și procesele fabricii de lactate din Frumoasa - Revista
- O privire în culise: Cum se produce brânza camembert Szépvízi? - Revista
- De la fermier la consumator: Cum funcționează LSA? - Revista
- Beneficiile produselor lactate locale pentru sănătate – De ce să alegem produse proaspete și de calitate? - Revista
- Achiziții conștiente: Puterea deciziilor consumatorilor - Revista
- Produse lactate locale în practică – PremiLact și brânzeturile Szépvízi - Revista
- PremiLact la evenimentele locale – Gusturi, comunitate, sustenabilitate - Revista
- Proiectul PremiLact s-a încheiat cu succes: Progres și realizări - Revista