- Prezentarea Gyimes Lactomont la Târgul de Paște al produselor locale și tradiționale din Miercurea Ciuc - Revista
- Cooperativa Agricolă de Prelucrare și Valorificare a Laptelui Trotuș a beneficiat de sprijin financiar din fonduri europene - Revista
- Un nou impuls pentru produsele lactate din Ghimeș: prezentarea Asociației Microregionale Pogány-havas, coordonatorul proiectului Lactomont - Revista
- Unul dintre partenerii Lactomont: Cooperativa Agricolă de Prelucrare și Valorificare a Laptelui Trotuș - Revista
- Prezentarea unuia dintre partenerii Lactomont: Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent Erzsébet” - Revista
- Prezentarea Pensiunii Muhos, unul dintre partenerii Lactomont - Revista
- Fermierii din parteneriatul Lactomont: Familia Tankó - Revista
- Fermierii din parteneriatul Lactomont: prezentarea fermierului Bodor János-Ervin - Revista
- Coordonatorul proiectului Lactomont: Asociația Microregională Pogány-Havas - Revista
- Parteneriatul Lactomont: Sprijin pentru producătorii locali de lapte, în scopul unui viitor sustenabil - Revista
- Produsele Lactomont – Gusturi locale din munți - Revista
- Parteneriatul Lactomont: Tipuri de brânzeturi și meșteșugul brânzei artizanale - Revista
- Măiestria producerii brânzeturilor: Rolul proceselor și al calității - Revista
- Comorile din Ghimeș I – Cooperativa Agricolă Trotuș: Tradiție și comunitate - Revista
- Comorile din Ghimeș II – Nașterea brânzeturilor: Delicatese locale pe masa noastră - Revista
- Comorile din Ghimeș III – Lapte, smântână, unt și sana: Atelierul prospețimii și diversității - Revista
- Comorile din Ghimeș IV – Arome premiate: Succesul brânzei frământate și al untului - Revista
- Proiectul Lactomont s-a încheiat cu succes: Progres și rezultate - Revista