Autentificare Înregistrare
  • Pagina principală
  • Revistă
  • Rețete

    • Foietaj cu căpșuni și cremă de soc

    • Socată
    • Mic dejun
    • Supe
    • Aperitive
    • Feluri principale
    • Paste
    • Salate
    • Murături
    • Deserte
    • Rețete rapide
    • Prăjituri
    • Vegetarian
    • Băuturi
  • Emisiune
  • Portrete
  • Arhivă
  • Caută aici
  • Mă abonez
  • Meniu săptămânal
    • Autentificare
    • Înregistrare
  • HU
    • HU
    • RO
  1. Pagina principală
  2. Etichete

Etichete: Lactomont

  • Prezentarea Gyimes Lactomont la Târgul de Paște al produselor locale și tradiționale din Miercurea Ciuc - Revista
  • Cooperativa Agricolă de Prelucrare și Valorificare a Laptelui Trotuș a beneficiat de sprijin financiar din fonduri europene - Revista
  • Un nou impuls pentru produsele lactate din Ghimeș: prezentarea Asociației Microregionale Pogány-havas, coordonatorul proiectului Lactomont - Revista
  • Unul dintre partenerii Lactomont: Cooperativa Agricolă de Prelucrare și Valorificare a Laptelui Trotuș - Revista
  • Prezentarea unuia dintre partenerii Lactomont: Liceul Teologic Romano-Catolic „Szent Erzsébet” - Revista
  • Prezentarea Pensiunii Muhos, unul dintre partenerii Lactomont - Revista
  • Fermierii din parteneriatul Lactomont: Familia Tankó - Revista
  • Fermierii din parteneriatul Lactomont: prezentarea fermierului Bodor János-Ervin - Revista
  • Coordonatorul proiectului Lactomont: Asociația Microregională Pogány-Havas - Revista
  • Parteneriatul Lactomont: Sprijin pentru producătorii locali de lapte, în scopul unui viitor sustenabil - Revista
  • Produsele Lactomont – Gusturi locale din munți - Revista
  • Parteneriatul Lactomont: Tipuri de brânzeturi și meșteșugul brânzei artizanale - Revista
  • Măiestria producerii brânzeturilor: Rolul proceselor și al calității - Revista
  • Comorile din Ghimeș I – Cooperativa Agricolă Trotuș: Tradiție și comunitate - Revista
  • Comorile din Ghimeș II – Nașterea brânzeturilor: Delicatese locale pe masa noastră - Revista
  • Comorile din Ghimeș III – Lapte, smântână, unt și sana: Atelierul prospețimii și diversității - Revista
  • Comorile din Ghimeș IV – Arome premiate: Succesul brânzei frământate și al untului - Revista
  • Proiectul Lactomont s-a încheiat cu succes: Progres și rezultate - Revista

Meniu

  • Pagina principală
  • Revistă
  • Rețete
  • Emisiune

 

  • Portrete
  • Arhivă
  • Impressum
  • Termeni de utilizare
  • Protecția datelor

Contact

Miercurea Ciuc
Piața Majláth Gusztáv Károly nr. 4
0728 001 496
aruhaz@hargitanepe.ro

Urmăriți-ne

Pentru cele mai noi rețete, urmați paginile de social media al revistei Bucătăria Secuiască.

© 2021 - 2025 Székely Konyha és Kert
Meniu săptămânal
Abonați-vă la newsletterul revistei Bucătăria Secuiască, și noi vă vom trimite în fiecare vineri rețete pentru meniul săptămânii viitoare.

Lista de cumpărături

Am adăugat ingredietele rețetei în coșul tău de cumpărături!

Lista de cumpărături

Lista de cumpărături


Am trimis lista de cumpărături la adresa de e-mail furnizată la înregistrare!