- Supă de primăvară cu ciuperci - Retete
- Friptură de porc la cuptor cu lemne - Retete
- Costițe la cuptor cu lemne - Retete
- Găluște cu prune și caise - Retete
- Tocană chinezească la ceaun - Retete
- Pulpă de iepure cu cartofi la cuptor și salată asortată de varză - Retete
- Baloți de paie - Retete
- Miel confit cu sos jus - Retete
- Supă „falsă” de pui - Retete
- „Bubble and squeak” - Retete
- Slambuc - Retete
- Supă cremă de cartof dulce - Retete
- Salată din ciuperci cu dressing remoulade - Retete
- Sheperd’s Pie (plăcinta ciobanului) - Retete
- Chateaubriand cu sos bearnaise - Retete
- Trandafir comestibil - Retete
- Gnocchi cu pleurotus - Retete
- Salată poloneză de cartofi - Retete
- Gnocchi cu spanac și sos de usturoi copt - Retete
- Supă de cartofi cu brânză de burduf - Retete
- Burete de rouă în zeamă bogată - Retete
- Mușchi Stroganoff cu piure de cartofi - Retete
- Tocăniță din burtă de vită - Retete
- Urși la bălăceală - Retete
- Supă cremă de cartof dulce cu salsa de fistic, mentă și curmale - Retete
- Camembert în crustă de migdale cu cartofi aurii și sos de afine - Retete
- Snițel de pui în aluat de bere - Retete
- Snițel clasic cu salata de cartofi colorati - Retete
- Csiripánkó cu șodou de vanilie și zmeură - Retete
- Piept de gâscă crocantă cu piure de cartofi cu unt brun - Retete
- Există viață după porc? Consumul variat de carne - Revista
- Sfârșitul verii - Revista
- Lumina soarelui - Revista
- Rapid Rendezvous - Revista
- Supe țărănești - Revista
- Aurul săracilor - Revista
- Dieta bazată pe plante integrale - Portrete
- Arome, familii, cuptoare - Portrete