- Ficat de pui cu vișine - Retete
 - Chiftele de pui cu zucchini și ceapă verde - Retete
 - Ficat de pui cu lămâie și tagliatelle - Retete
 - Salată creață cu pui prăjit - Retete
 - Vospapur - Retete
 - Supă „falsă” de pui - Retete
 - Pate de ficat - Retete
 - Plăcintă cu ficat de pui - Retete
 - Ouă umplute - Retete
 - Salată de pui cu dressing de ghimbir și miere - Retete
 - Clătite coapte cu leurdă - Retete
 - Mandu - Retete
 - Coxinhas - Retete
 - Ciorbă rădăuțeană - Retete
 - Pulpă de puică îngroșată - Retete
 - Chiftele de pui cu zucchini și ceapă verde - Retete
 - Ficat de pui cu lămâie și tagliatelle - Retete
 - Salată creață cu pui prăjit - Retete
 - Zucchini umplut - Retete
 - Salată pad thai - Retete
 - Wrap cu pui teriyaki - Retete
 - Snițel de pui în aluat de bere - Retete
 - Papricaș de pui original - Retete
 - Carne si mere mascate - Retete
 - Supă cu mere si pui - Retete
 - Pulpă de pui cu ridichi de lună coapte - Retete
 - Naan cu pui - Retete
 - Supă de pui cu usturoi - Retete
 - Terci de mei - Retete
 - Pate de ficat de pui - Retete
 - „Kappan lév" - Retete
 - Gusturile verii - Revista
 - Verdețurile, puii și energia - Revista
 - Regatul de Rusalii - Revista
 - Nucșoară de Paște - Revista
 - Varză și cartofi - Revista
 - Cămară și piață - Revista
 - Rolls-Royce-ul mic dejunurilor - Revista
 - Aurul săracilor - Revista
 - Măr măscuit - Revista
 - Bucătăria tradițională secuiască - Revista
 - Schimbăm frigul iernii cu zâmbetul primaverii - Revista
 - Baschet și gastronomie - Portrete